Friday, November 2, 2012

For You ~ Budak Khatam

Bismillah.

Rugi la saya tak dapat tadah tangan nak aminkan doa orang khatam hari ni. First of all, alfu mabruk kepada nada yang selamat khatam hari ini. Jangan lepaskan peluang khatam sekali lagi. :)

Oh saya tak kaya sangat nak postkan hadiah dari sini ke Malaysia sana. Tapi orang kata masa itu emas kan? So, saya dah bagi emas kat awak ni sebab korbankan masa nak buat benda ni. Haha. 

Tutor fizik, doakan saya tau, hari Ahad ni exam fizik, isnin ni biology. Fizik tu agak mencabar saraf otak jugak sebab silibus budak Arab ni memang terlebih :p Doa hafizah yang baru khatam, insyaAllah makbul.


http://www.youtube.com/watch?v=u73ugFF-cq0&feature=youtu.be


Entahlah cane tak boleh bukak kat sini je. Kena masuk Youtube jugak. Kita tak hebat IT.



No comments:

Post a Comment